REPATRIERING 3

 

REPATRIERING 3

BÅDE GLOBALT OG NASJONALT HAR DET VIST SEG AT BÅDE ASSIMILERING OG INTEGRERING AV INNVANDRERE HAR SLÅTT FEIL. DET FINNES IKKE ET ENESTE EKSEMPEL I HISTORIEN SOM VISER AT ASSIMILERING OG/ELLER INTEGRERING ER VEIEN Å GÅ NÅR DET GJELDER PROBLEMER KNYTTET TIL INNVANDRING OG ISLAMISERING. DA GJENSTÅR BARE REPATRIERING - DET VIL SI AT INNVANDRERNE REISER TILBAKE TIL SINE HJEMLAND - DER DE ELLER EVENTUELT DERES FORFEDRE, KOM FRA.

 

 

********************************************************************************************************************************************************

NEDENFOR ER ANGITT NOEN INNVANDRERE SOM MED SIN PROMOTERING AV INNVANDRING BØR REPATRIERES SÅ SNART DET LAR SEG GJØRE.

 

Det som er angitt nedenfor er utdrag hentet fra boken "Repatriering". Hvis du ønsker å vite om noen er oppført der, se kontaktskjema

********************************************************************************************************************************************************

Zuhayr Abdi

13. desember: Den dagen jeg fant ut at jeg var svart

 

 

Bishar Aden

Det bekrefter leder i det muslimske trossamfunnet, Bishar Aden. Han gleder seg over at de nå endelig har fått et eget lokale å være i.

 

 

Mona Ahwazi

Leiemarkedet er hetere enn noensinne, og i storbyer som Oslo er det hard konkurranse om leilighetene.

 

Oguzhan Al

Oguzhan Al (19) forteller at blant guttene er det vanlig å skjule det for foreldrene – hvis man har fått seg kjæreste.

 

 

Sumaya Jirde Ali

Årets Bodøværing: Sumaya Jirde Ali (19) ble årets bodøværing. Reaksjonene på tittelen går på at hun er somalisk, og bruker hijab. Sumaya Jirde Ali er vinner av Zola-prisen for 2018 forteller Karl Eldar Evang, styreleder i Zola-prisen. Sumaya Jirde Ali holder appell under en antirasistisk markering utenfor Eldorado bokhandel i Oslo sentrum i mai i fjor.

 

 

 

Daniel Appyday

Daniel Appyday kom til Norge med universitetsgrad. Nå vasker han gulv. Tusenvis av innvandrere jobber i lavlønnsyrker de er overkvalifiserte for. Det koster Norge over fem milliarder kroner hvert år.

 

 

Milan Aran

Pelsdyrnæringen har, etter min mening, faktisk en av de beste dyrevelferdsordningene i Norge, skriver Milan Aran (18).

 

 

Seher Aydar

Kari Kristensen og Seher Aydar er medlemmer av Rødts kvinneutvalg.

 

 

Zamran Ahmad Butt

Hver tredje nordmann deler det islamofobiske tankegodset til Breivik. Zamran Ahmad Butt, Leder Islamic Cultural Centre Ungdom

 

 

Akhtar Chaudry

Det må bli slutt på at bare hvite mennesker styrer Norge sier SV-politiker og muslim Akhtar Chaudry på sin offisielle Twitter-konto. Ifølge norsk lov er det forbudt å diskriminere noen på bakgrunn av deres hudfarge.

 

 

Pamir Ehsas

8. desember: Ordene på side 12 gir meg fortsatt frysninger

 

 

Tompestuous Fliggle

Med flere mennesker på flukt, og med beskyttelsesbehov, enn noen gang siden 2. verdenskrig, får vi bare grøsse over at det i vårt justisdepartement sitter en innvandrings- og inkluderingsminister som kan uttale noe så perspektivløst, som Lishaug gjør her. (UiO)

 

 

Masud Gharahkhani

Arbeiderpartiets mediepolitiske talsmann, Masud Gharahkhani, sier til Medier24 at de vil legge press på regjeringen. Arbeiderpartiet vil presse på for at regjeringen legger fram forslagene fra mediemangfoldsutvalget

 

 

Tariq Honsanzai

– Hva er din fødselsdato, spør dommer i Oslo tingrett, Lena Skjold Rafoss. Det vet jeg ikke. Vi skriver ikke ned fødselsdatoer, svarer Tariq Honsanzai.

 

 

Ozma Hussain

Lederen i T-Town heter Ozma Hussain og er avbildet ved kafeen i heldekkende sort hijab. Hun forklarer at kafeen vil være et tilbud for unge mellom 16 og 23 år, to ettermiddager i uken.

 

 

Rima Iraki

Dagsrevyens Rima Iraki lar Sylvi Listhaug stå skolerett og forlanger at hun svarer ja/nei på spørsmål som: «Tror du islam er ute etter å ta over Europa?»

 

 

Christopher Pahle

Dagbladet og Dagsavisens anmeldelser av NRKs ferske situasjonskomedie «Nesten Voksen» har satt i gang en debatt om flerkulturell representasjon – eller snarere mangelen på sådan – på norske skjermer.

 

 

Ghopi Prabaharan

Charlo Halvorsen, du har tidligere hatt lederansvar for programmet Skavlan. Da forstår jeg at veien til å finne Skavlans niese Jenny Skavlan ikke er så langt i ditt miljø, skriver Ghopi Prabaharan, skuespiller ved Akershus Teater, tidligere programleder i NRK.

 

 

Abd Alkreem Radwan

Abd Alkreem Radwan visste lite om hvilke konsekvenser julemat-annonsen skulle få. Jeg var jo mer opptatt av å treffe noen nordmenn enn selve maten og trodde det var en invitasjon, sier mannen, Abd Alkreem Radwan, nesten på dagen to år senere.

 

 

Abid Q. Raja

Stortingsrepresentant Abid Q. Raja (V) mener Venstre har fått satt innvandringsminister Sylvi Listhaug på plass når det gjelder behandlingen av de såkalte «oktoberbarna».

 

 

Pakwipa Rattananed

Journalist. Førde internasjonale kor: Alle er velkomne til å syngje saman kvar tysdag.

 

 

Zaeem Shaukat

Zaeem Shaukat: Vårt felles samfunnsansvar. Zaeem Shaukat er styreleder i Islamsk Råd Norge

 

 

Sasan Shwane

Vi er i ferd med å oppdra en hel, ny generasjon som nærmest blir utsatt for et overgrep av digitale medier, skriver Sasan Shwane (20).

 

 

Sara Sivesindtajet

Vi hamstrer og kjøper som en gjeng med gribber, skriver Sara Sivesindtajet. Et reflekterende juledikt etter seksdagers observasjon på kjøpesenter.

 

 

Wajdi Taliaa

Når Drammen mottak legges ned 1. mars neste år, må syriske Wajdi Taliaa og familien flytte igjen.

 

 

Sarah Zahid

Jeg vil ikke måtte nøle med å si at jeg er muslim. Sarah Zahid. Styremedlem i Oslo Unge Venstre

 

 

 

 

 

 

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus