REPATRIERING 3

 

REPATRIERING 3

BÅDE GLOBALT OG NASJONALT HAR DET VIST SEG AT BÅDE ASSIMILERING OG INTEGRERING AV INNVANDRERE HAR SLÅTT FEIL. DET FINNES IKKE ET ENESTE EKSEMPEL I HISTORIEN SOM VISER AT ASSIMILERING OG/ELLER INTEGRERING ER VEIEN Å GÅ NÅR DET GJELDER PROBLEMER KNYTTET TIL INNVANDRING OG ISLAMISERING. DA GJENSTÅR BARE REPATRIERING - DET VIL SI AT INNVANDRERNE REISER TILBAKE TIL SINE HJEMLAND - DER DE ELLER EVENTUELT DERES FORFEDRE, KOM FRA.

 

 

********************************************************************************************************************************************************

NEDENFOR ER ANGITT NOEN INNVANDRERE SOM MED SIN PROMOTERING AV INNVANDRING BØR REPATRIERES SÅ SNART DET LAR SEG GJØRE.

 

Det som er angitt nedenfor er utdrag hentet fra boken "Repatriering". Hvis du ønsker å vite om noen er oppført der, se kontaktskjema

********************************************************************************************************************************************************

 

Fahad Abby

Vårt demokrati bør preges av at politikken settes i høysetet og at retorikken brukes som samlende virkemiddel istedenfor splittende hersketeknikk.

 

 

Zuhayr Abdi

13. desember: Den dagen jeg fant ut at jeg var svart

 

 

Shaista Jabeen Abid

Sakene er krevende for politiet, fordi det ofte er ord mot ord, sier politiadvokat Shaista Jabeen Abid. Hun jobber med saker om unge under 18 år ved Grønland politistasjon.

 

 

Mina Adampour

Til deg som skal returneres. Fra en som ble akseptert til en som fikk avslag.

 

 

Bishar Aden

Det bekrefter leder i det muslimske trossamfunnet, Bishar Aden. Han gleder seg over at de nå endelig har fått et eget lokale å være i.

 

 

Mona Ahwazi

Leiemarkedet er hetere enn noensinne, og i storbyer som Oslo er det hard konkurranse om leilighetene.

 

 

Oguzhan Al

Oguzhan Al (19) forteller at blant guttene er det vanlig å skjule det for foreldrene – hvis man har fått seg kjæreste.

 

 

Intisaar Ali

BBC-forsøk: Glem anbefaling om 10.000 skritt daglig

 

 

Sumaya Jirde Ali

Årets Bodøværing: Sumaya Jirde Ali (19) ble årets bodøværing. Reaksjonene på tittelen går på at hun er somalisk, og bruker hijab. Sumaya Jirde Ali er vinner av Zola-prisen for 2018 forteller Karl Eldar Evang, styreleder i Zola-prisen. Sumaya Jirde Ali holder appell under en antirasistisk markering utenfor Eldorado bokhandel i Oslo sentrum i mai i fjor.

 

 

Ali Al-Jabri

Mange eldre er morsommere enn oss unge, men ingen orker å tøyse med en som har dårlig tid

 

 

Mohamed Saif Al-Mofty

Lovforbud mot søskenbarnekteskap er et overfladisk integreringstiltak. Løsningen for problemer vedrørende tvangsekteskap, sosial kontroll og familieinnvandring, er bedre integreringstiltak.

 

 

Abdullah Alsabeehg

Oslo bystyre-representant, Holmlia

Og det er vårt budskap på denne dagen til eventuelle andre Anders Behring Breivik-er eller Joe Erling Jahr-er der ute. Vi er kommet for å bli.

 

 

Shams Al-sammer

Jeg gikk fra å være jenta som alltid fikk seksere og skryt fra alle lærere, til plutselig å stryke. Da raste verden sammen.

 

 

Iram Ansari

–De som sitter på makten bør speile befolkningen. Den nye utvidede regjeringen er et alvorlig demokratisk problem. Det mener lederen i Antirasistisk Senter. Blant statsrådene og statssekretærene som ble presentert i den utvidede regjeringen er det ingen med flerkulturell bakgrunn.

 

 

Amanda Anvar

Kjedene som selger pornoblader, må våkne opp!

 

 

Daniel Appyday

Daniel Appyday kom til Norge med universitetsgrad. Nå vasker han gulv. Tusenvis av innvandrere jobber i lavlønnsyrker de er overkvalifiserte for. Det koster Norge over fem milliarder kroner hvert år.

 

 

Milan Aran

Pelsdyrnæringen har, etter min mening, faktisk en av de beste dyrevelferdsordningene i Norge, skriver Milan Aran (18).

 

 

Seher Aydar

Kari Kristensen og Seher Aydar er medlemmer av Rødts kvinneutvalg.

 

 

Djani Behram

Skammelig at regjeringen fortsetter å støtte Human Rights Service. Folks skattepenger går til å finansiere en organisasjon som bare er med på å skape hat mellom folkegrupper.

 

 

Rebekka Borsch

Tysk-norsk innvandrer og statssekretær for Venstre i Kunnskapsdepartementet

 

 

Katja Busuttil

Én mulighet er å kvotere elever med mindre privilegert bakgrunn inn på videregående skoler med ressurssterke elever.

 

 

Zamran Ahmad Butt

Hver tredje nordmann deler det islamofobiske tankegodset til Breivik. Zamran Ahmad Butt, Leder Islamic Cultural Centre Ungdom

 

 

Akhtar Chaudry

Det må bli slutt på at bare hvite mennesker styrer Norge sier SV-politiker og muslim Akhtar Chaudry på sin offisielle Twitter-konto. Ifølge norsk lov er det forbudt å diskriminere noen på bakgrunn av deres hudfarge.

 

 

Havva Cukurkaya

Bystyrerepresentant Havva Cukurkaya forklarte hvorfor hun tok av seg hijaben på Facebook. Blant de mange som forsvarer henne er tidligere samfunnsredaktør i Drammens Tidende Odd Myklebust og Shoaib Sultan (MDG) i Oslo bystyre.

 

 

Pamir Ehsas

8. desember: Ordene på side 12 gir meg fortsatt frysninger

 

 

Anita Farzaneh

Norsk-iransk samfunnsdebattant

 

 

Tompestuous Fliggle

Med flere mennesker på flukt, og med beskyttelsesbehov, enn noen gang siden 2. verdenskrig, får vi bare grøsse over at det i vårt justisdepartement sitter en innvandrings- og inkluderingsminister som kan uttale noe så perspektivløst, som Lishaug gjør her. (UiO)

 

 

Huda Ghalegolabi

Med to mastergrader i lomma ville ingen i Norge ha meg. I London ble jeg tatt imot med stormende jubel. De syntes min flerkulturelle bakgrunn var et pluss.

 

 

Masud Gharahkhani

Arbeiderpartiets mediepolitiske talsmann, Masud Gharahkhani, sier til Medier24 at de vil legge press på regjeringen. Arbeiderpartiet vil presse på for at regjeringen legger fram forslagene fra mediemangfoldsutvalget

 

 

Wali Gilani

Leder i Buskerud Unge Høyre. Vi trodde at kvotering på bakgrunn av hudfarge eller etnisitet var et tema vi var ferdig med for lenge siden

 

 

Khamshajiny "Kamzy" Gunaratnam

Varaordfører i Oslo

Og det er vårt budskap på denne dagen til eventuelle andre Anders Behring Breivik-er eller Joe Erling Jahr-er der ute. Vi er kommet for å bli.

 

 

Fatmir Hajdari

Det er slik er at gutter utvikler familien videre men jenter gifter til andre familier

 

 

Aayat Hashmi

Revysjef for Bjerke danserevy 2018. Men er man med på leken, må man tåle steken.

 

 

Sami Hassan

Politiet fant ei øks og pistolhylser og de tok beslag i en bil. 19 år gamle Sami Hassan og kameraten Emmanuel Osei satt på kafeen. De hadde tatt toget til Grorud for å spise og ha en hyggelig kveld på McDonald`s.

 

 

Tariq Honsanzai

– Hva er din fødselsdato, spør dommer i Oslo tingrett, Lena Skjold Rafoss. Det vet jeg ikke. Vi skriver ikke ned fødselsdatoer, svarer Tariq Honsanzai.

 

 

Mansoor Hussain

Det virker som det å hetse etniske nordmenn er den store tingen nå om dagen. SV-politiker Akthar Chaudry og skoleringsansvarlig for AUF i Oslo, Mansoor Hussain, har endog gått til grove rasistiske angrep på hvite mennesker offentlig via norske aviser. Uten at dette har fått verken media, statsadvokaten eller Antirasistisk senter til å reagere.

 

 

Ozma Hussain

Lederen i T-Town heter Ozma Hussain og er avbildet ved kafeen i heldekkende sort hijab. Hun forklarer at kafeen vil være et tilbud for unge mellom 16 og 23 år, to ettermiddager i uken.

 

 

Hoda Imad

Fredag delte justisminister Sylvi Listhaug (Frp) et bilde på Facebook med teksten «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet. Lik og del».

 

 

Mehmet Kaan Inan

Nestleder i Oslo Unge Høyre

Vi trodde at kvotering på bakgrunn av hudfarge eller etnisitet var et tema vi var ferdig med for lenge siden.

 

 

Rima Iraki

Dagsrevyens Rima Iraki lar Sylvi Listhaug stå skolerett og forlanger at hun svarer ja/nei på spørsmål som: «Tror du islam er ute etter å ta over Europa?»

 

 

Nasratullah Jabarkhil

«Oktoberbarn» Nasratullah Jabarkhil har nytt håp om å få bli i Norge etter stortingsvedtaket i høst. Men han vet fortsatt ikke om han fyller kritieriene for å få behandlet saken sin på nytt, og har valgt å søke tilflukt i Spania.

 

 

Zohir Kouabache

Jeg ønsker ikke at Lan Marie Nguyen Berg ikke skal få leve.

 

 

Dana Manouchehri

Generalsekretær i nettverket LIM (Likestilling, integrering, mangfold), Dana Manouchehri, mener politikerne ikke har nok kompetanse om temaet søskenbarnekteskap.

 

 

Rashid Nawaz

Natteravnene på Vestli har sendt alvorlige bekymringsmeldinger til Oslo kommune. ‘Fordumsfulle’ med ‘grumsete holdninger’ var svaret fra leder i Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz (Ap).

 

 

Emmanuel Osei

Politiet fant ei øks og pistolhylser og de tok beslag i en bil. 19 år gamle Sami Hassan og kameraten Emmanuel Osei satt på kafeen. De hadde tatt toget til Grorud for å spise og ha en hyggelig kveld på McDonald`s.

 

 

Christopher Pahle

Dagbladet og Dagsavisens anmeldelser av NRKs ferske situasjonskomedie «Nesten Voksen» har satt i gang en debatt om flerkulturell representasjon – eller snarere mangelen på sådan – på norske skjermer.

 

 

Chirag Rashmikant Patel

Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid i Karpe Diem synger om å "tenne på en FpU-kar

 

 

Ghopi Prabaharan

Charlo Halvorsen, du har tidligere hatt lederansvar for programmet Skavlan. Da forstår jeg at veien til å finne Skavlans niese Jenny Skavlan ikke er så langt i ditt miljø, skriver Ghopi Prabaharan, skuespiller ved Akershus Teater, tidligere programleder i NRK.

 

 

Vibeke Knoop Rachline

Med sin omsorg for IS-krigere slår Vibeke Knoop Rachline og Franck Orban et slag for europeiske muslimer, men med sånne venner trenger europeiske muslimer ingen fiender.

 

 

Abd Alkreem Radwan

Abd Alkreem Radwan visste lite om hvilke konsekvenser julemat-annonsen skulle få. Jeg var jo mer opptatt av å treffe noen nordmenn enn selve maten og trodde det var en invitasjon, sier mannen, Abd Alkreem Radwan, nesten på dagen to år senere.

 

 

Abid Q. Raja

Stortingsrepresentant Abid Q. Raja (V) mener Venstre har fått satt innvandringsminister Sylvi Listhaug på plass når det gjelder behandlingen av de såkalte «oktoberbarna».

 

 

Fardin Rasooli

Mens det å sende trusler og hat skaper frykt i befolkningen, skaper Ahamaths aksjon en bevissthet om at det finnes noe annet også.

 

 

Pakwipa Rattananed

Journalist. Førde internasjonale kor: Alle er velkomne til å syngje saman kvar tysdag.

 

 

Alban Shala

Listhaug, du har sørget for at jeg er blitt politisk engasjert. Sylvi Listhaug, du har fått til noe ingen annen politiker har greid i løpet av mitt liv som myndig.

 

 

Zaeem Shaukat

Zaeem Shaukat: Vårt felles samfunnsansvar. Zaeem Shaukat er styreleder i Islamsk Råd Norge

 

 

Farid Shariati

Leder og landsstyrerepresentant for Miljøpartiet De Grønne Finnmark

 

 

Waheed Ahmed Sheikh

Jeg valgte å gå elektro foran studiespesialisering, men hver dag tenker jeg på hvorfor jeg gjorde det.

 

 

Sasan Shwane

Vi er i ferd med å oppdra en hel, ny generasjon som nærmest blir utsatt for et overgrep av digitale medier, skriver Sasan Shwane (20).

 

 

Assad Siddique

NRK nyheter har to flerkulturelle nyhetsankere uten at verden har gått under. Hvorfor følger ikke NRK Drama og NRK Underholdning nyhetenes eksempel?

 

 

Sara Sivesindtajet

Vi hamstrer og kjøper som en gjeng med gribber, skriver Sara Sivesindtajet. Et reflekterende juledikt etter seksdagers observasjon på kjøpesenter.

 

 

Attiq Sohail

Norskpakistanere trenger ikke belæring i integrering. Azra Gilani slår inn åpne dører når hun forteller norskpakistanere at man må lære seg norsk, ta en utdannelse og komme i arbeid.

 

 

Wajdi Taliaa

Når Drammen mottak legges ned 1. mars neste år, må syriske Wajdi Taliaa og familien flytte igjen.

 

 

Sylo Taraku

– Jeg er skuffet over regjeringssammensetningen. Det er viktig at minoritetene er representert også blant de som styrer landet. Det har noe med identifikasjon og tillit til systemet å gjøre. Dette er et uheldig signal, mener rådgiver i Agenda, Sylo Taraku.

 

 

Faruk Turkkahraman

Realfagene lærte meg viktigheten av å stille spørsmål som muslim

 

 

Yama Wolasmal

Mangeårig reporter, programleiar og nyheitsanker i TV2, Yama Wolasmal, er tilsett som programleiar i den nye oppdateringseininga til NRK Nyheter.

 

 

Sarah Zahid

Jeg vil ikke måtte nøle med å si at jeg er muslim. Sarah Zahid. Styremedlem i Oslo Unge Venstre

 

 

Mohammed Zaidan

Tiltakshaver i Amanasstiftelsen, Mohammed Zaidan, er svært misfornøyd med avgjørelsen. -Jeg skjønner egentlig ikke helt hva de mener med dette. Islamsk kulturforening har 1000 medlemmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus